Spuitende homo oma plasseks

spuitende homo oma plasseks

Jordy vond het prachtig allemaal en deed wat er van hem werd gevraagd. Toen de meiden klaar waren en weer omhoog kwamen, richte Jordy zijn lul op het kutje van Wendy, en perste met grote kracht een flinke straal pis omhoog.

Dit vond Wendy geweldig, en heel langzaam zakte ze met haar kutje weer naar beneden. Terwijl Jordy haar kutje bleef onderzeiken, duwde ze zijn lul langzaam in haar kutje.

Zo gebeurde het dat terwijl Wendy flink op en neer wipte, Jordy in haar kut zat te zeiken. Wendy werd gek vangeilheid en schreeuwde het uit. Vier stralen dik zaad schoten tegen de kin van Joyce, en liepen via haar dikke tieten naar beneden. Janine sprong van tafel om dit lekkers niet verloren te laten gaan en likt haar dochter af. Door de glibberige tafel viel ze half en landde met haar kontje in de lucht.

Dit zag Wendy, en vanaf de tafel richtte ze met haar kut op de openstaande kont van haar moeder. Ze perste een aantal stralen warm vocht uit haar kut zo op het kontje van Janine. Jordy was naast Janine gaan staan en masseerde met zijn zware lul over de kont van zijn moeder, met als geilmiddel de zeik van Wendy. Het was tijd om bij te tanken, en even uit te rusten.

Er werd wat gedronken, allen een biertje of een wijntje, en in de lederen bioscoopstoelen werd er naar het grote scherm gekeken. Daar speelde zich een geil avontuur af, waarbij 3 meiden door twee jongens werden bezeken en geneukt, en andersom natuurlijk. Na een halfuur waren ze weer op volle kracht. In dat halfuur werd er links en rechts wel wat getrokken en gevingerd,maar verder gebeurde er niet veel.

Jordy had in dat half uur geen centimeter van zijn hardheid ingeleverd, het was ongelovelijk hoe lang hij zijn lul paraat kon houden. Op het grote scherm werd de scene die ter inspiratie diende voor de finale opnieuw ingezet. Het speelde zich af in een soort kroeg, met een grote houten tafel.

Die stond ook in de kamer, dus zo begon het. De drie meiden in de film leken ook nog eens op de familiesletjes, dus dat maakte het alleen maar leuker. De drie meiden gingen gehukt op de tafel zitten. Jon en Jordy met hun lullen gingen aan de zijkant staan. Joyce, Wendy en Janine opende hun kutjes en begonnen rustig te pissen.

Het gekletter van warm zeik dat via de tafel op de grond liep gaf een bijzonder geil geluid. Ook Jon en Jordy begonnen te zeiken. Iedereen richtte op elkaar, om zoveel mogelijk elkaar onder te pissen. Janine opende haar kutje met vingers nog wat verder, zodat Jordy zijn straal precies in haar kutje kon richtte.

Via haar kont druppelde het op de tafel naar beneden. Jon had een beste druk achter zijn straal en presteerde het om af en toe de dikke tieten van Wendy te raken. Joyce vingerde zich langzaam terwijl ze zeek, zodat haar straal verdeeld werd in geile druppels die in het rond vlogen.

Janine kneep steeds met haar kut kleine straaltjes pis in het rond. Jordy hield zijn lul er precies onder zodat zijn lul droop van het warme vocht van zijn moeder. Wendy ging wat achterover hangen zodat haar buik een soort glijbaan was. Jon richtte zijn lul op haar en spoot steeds straaltjes zeik over har heen. Wendy probeerde zoveel mogelijk met haar mond, maar vooral met haar lichaam op te vangen, zodat het geil langs haar kutje en kontje weer naar beneden liep.

Ze hadden er allen veel lol in, en dat was te horen aan het gelach, gehijg en gekreun. Zij perste er een dikke straal zeik uit. Jon ving dit met zijn mond op, en spuugde het op het kutje van Joyce. Deze masseerde met haar vingers deze sappen in en rond haar kutje.

Toen draaide Wendy zich op haar zij, en liet Jon zijn dikke staaf in haar kut duwen. Hij begon gelijk flink te neuken en haar tieten wiegde flink heen en weer. Hij trok zijn grote lul terug, sloeg er een paar keer mee op haar kut, en neukte ten weer verder. Gelukkig was de tafel van goede kwaliteit, want er werd flink gebeukt. Wendy vingerde haar kutje terwijl Jon met zijn lul flink door neukte.

Joyce zat in het midden, en terwijl zij zich rustig vingerde moedige ze haar moeder en zus aan. Joyce pakte de dikke tieten van Wendy vast, en schudde ze hevig heen en weer, terwijl Jon zijn dochter met flink tempo bleef neuken. De geilheid was van ieders gezicht te lezen, en het gehijg en gekreun was dan ook flink te horen. Toen stopte Jordy met beuken, begon te pissen en tergend langzaam trok hij zijn lul uit haar gleuf.

Straaltjes zeik liepen door haar bilnaad naar beneden terwijl Jordy rustig verder zeek. Hij besproeide zijn moeders kutje die op haar beurt ook begon te zeiken tegen zijn straal in.

Zo onstond een geweldig geile fontein van warm geil vocht. Jordy duwde zijn lul in haar kutje en piste haar kutje vol.

Dat spoot Janine er met veel kracht weer uit. Dit herhaalde ze een paar keer. De kracht achter de straal van Jordy zorgde ervoor dat haar hele lichaam onder zat en ze glom van alle geile sappen. Met de laatste straal duwde Jordy zijn lul weer in haar kletsnatte gleuf en neukte hard verder. Hij kuste zijn moeder en trok zijn lul uit haar kutje, en piste omhoog tegen hun beide kun aan. Zo vermengde het geile sap zich met hun tongzoen.

Daarna nam hij weer een flink neuktempo aan. Aan de ander kant van de tafel was Joyce nog steeds druk in de weer met de heerlijke bolle tieten van haar zus. Wendy had haar benen in de nek van Jon gelegd, zodat Jon flink diep in kon beuken op zijn dochter. Deze schreeuwde het uit toen ze haar zoveelste orgasme beleefde. Jon trok zijn lul terug en gaf aan eens flink te gaan pissen.

Zijn straal had zoveel kracht dat Joyce in het midden van de tafel helemaal onder gezeken werd door haar vader. Dit was het sein voor de andere kant van de tafel om ook daar eens flink los te gaan.

Janine en Jordy richtte zich op de andere kant van de tafel en begonnen ook flink te zeiken. Het werd tweerichtingsverkeer voor wat betreft zeikstralen. Het sap vloeide rijkelijk en het gekletter van al dat geil zorgde dat het lang duurde. Overal kwamen de stralen goud terecht en de vrije handen werden gebruikt om al dat geil overal in te wrijven. Moeder Janine spande om dit moment de kroon. Haar stralen vlogen wel zeker een halve meter hoog door de lucht, en daar werd ze zelf nog wel het geilst van.

Toen werd er gewisseld. Jordy wilde zijn geile zus Wendy nu hebben, terwijl Jon zijn andere dochter wilde neuken. Moeder Janine ging gehurkt in het midden van de tafel zitten om zich over haar familie te ontfermen. Jordy trok Wendy over de tafel naar zich toe. Wendy gleed door alle geil zo over de tafel. Jordy ging op zijn rug op tafel liggen, lekker in het geil. Wendy klom boven op de flinke stamper van Jordy, en liet hem in haar kut verdwijnen. Ze neukte er meteen flink op los.

De dikke tieten van Wendy deinden op en neer, geholpen door Janine die ze stevig vast had. Tijdens het neuken vingerde ze stevig haar kut.

Aan de andere kant van de tafel was Joyce op de lekker stamper van Jon geklommen en neukte op dezelfde manier.

Moeder Janine zat in het midden te genieten van alle geilheid, en graaide met haar handen naar haar dochters en tussen haar eigen benen.

Ik begreep meteen dat ze behoefte had aan een goede neukbeurt en stak mijn handen gelijk tussen haar benen om ze nog wijder te krijgen en zodoende tegen haar kut kon duwen. Bij de aanraking van haar poes sloot ze meteen haar benen en hield zodoende mijn hand klem. Als je alle kaarten heb, mag je nu de hoogste kaart uitspelen, nl. Dat is ook niet erg, zei mijn oma en deed haar benen weer uit elkaar om mij gelegenheid te geven verder te gaan.

Als je nu even heerlijk met je handen in mijn slip verder ga, dan pak ik mijn tieten beet en zorg ik ervoor dat ik dadelijk helemaal klaar ben om je stijve lul te ontvangen. Het heeft mij al veel te lang geduurd voordat we met elkaar aan het neuken zijn geslagen. Ik weet hoe geil je bent en van je moeder heb ik gehoord waarom je van school gestuurd bent.

Het was dan ook niet moeilijk om je hierheen te krijgen. Als je even doorgaat met je ene hand over mijn kittelar en met je andere hand je begint af te trekken, dan kleed ik me van boven vast uit en kan jij dadelijk de rest doen. We waren flink bezig en na enkele minuten gaf oma mij het sein onder de tafel uit te komen en op de bank te gaan zitten. Ze zag er heerlijk uit met ontbloot bovenlijf en haar mooie tieten met harde tepels.

Ze hield haar rok omhoog, waardoor ik haar volle, harige, kut goed kon zien. Trek al je kleren uit, dan zal ik me ook verder uitkleden. Binnen een wip stonden we naakt in de kamer en beval m'n oma me op de bank te gaan zitten. Ik zat nog maar net met m'n stijve lul omhoog of ze kwam, met haar rug naar me toe, over m'n stijve lul glijden. Pak me goed bij me tieten dan ga ik eens lekker over je lul heen en zal ik je lul eens goed bevochtigen. Als je m'n tepels goed beetpakt en lekker heen en weer beweegt en als je goed met je lul binnenin m'n kut tekeer gaat, zal je merken dat ik spuitend klaar kan komen.

We waren zo een tijdje bezig en ik moet zeggen, dat ondanks dat ze meerdere kinderen had gebaard, ze een heerlijke kut had die lekker soepel over m'n lul ging en mijn eikel een extra beurt gaf als ze tegen het randje aankwam. Ze schroomde niet om aanwijzingen te geven om het voor beide zo heerlijk mogelijk te maken. Wel moest ik ze een paar keer tegen houden anders was het kwaad bij mij al geschied en was ik klaar gekomen.

Gelukkig had ze ervaring genoeg om te zorgen dat ik mijn sperma in mijn eikel kon houden, waardoor zij al rijdend en heen en weer bewegend zonder wat te zeggen plotseling iets omhoog ging staan en voordat ik er erg in had haalde ze m'n lul uit haar kut en hoorde ik haar kreunen en voelde een hele straal geil over mijn schaamhaar en harde lul lopen.

Bij elke kreun die ze gaf leek het wel of de kraan steeds verder open ging. Na vijf keer zeeg ze weer neer en kwam met haar reet heerlijk op mijn lul zitten. Zo, zei ze, dat had ik hard nodig, want altijd maar met je vingers en dildo's werken is toch wat anders dan een natuurlijk orgasme. We zullen zo naar boven gaan en dan zal ik je eens een lekkere beurt geven. Ik geloof best dat je weet waar Abraham de mosterd haalt, maar neuken of wrijven bij teenagers is toch wat anders dan met een volwassen vrouw lekker te neuken; en of dat nou je oma, of je moeder is, dan doet niet ter zake, je weet dan pas wat het is om geil bezig te zijn.

We liepen naar boven en mijn oma nam gelijk wat handdoeken mee. Op haar slaapkamer, die ik wel kende, stond een groot tweepersoonsbed en ze wees me aan welke kant ik moest gaan liggen. Ga lekker ontspannen liggen, dan zal ik je eens verwennnen, want dat ben je toch wel van je oma gewend?

Ik knikte ja en zij begon gelijk aan mijn tepels te trekken en bracht haar mond naar mijn borst om daar eens lekker aan te zuigen. Onderwijl begon ik aan mijn pik te trekken, maar dat werd me niet toegestaan. Ze kwam met haar hand langzaam over mijn buik naar beneden en duwde mijn hand weg.

Tegelijk pakte ze mijn ballen beet en begon die heerlijk te masseren. Met haar andere hand pakte ze m'n pik en nam het velletje tussen haar duim en wijsvinger en bracht dat langzaam over mijn eikel heen en zo ook weer terug. Ik wist niet wat ik voelde zo lekker. Mijn lul stond in een mum van tijd keihard omhoog en bij het trekken gaf ze me steeds een extra geil gevoel door bij mijn eikel extra heen en weer te gaan. Na een tijdje pakte ze met haar hele hand mijn lul beet en ze begon het tempo wat op te voeren.

Onderwijl had ze haar lippen tegen mijn mond aangedrukt en de eerste tongzoen van mijn oma had ik al te pakken. Hier hield ik me ook niet meer in en terwijl onze tongen steeds heftiger tekeer gingen in elkaars mond, pakte ik met mijn ene hand haar tieten beet en met mijn andere ging ik op avontuur uit tussen haar benen.

Ze was daar weer zijknat en ik kon dan ook makkelijk met een paar vingers haar kut induiken. Ze genoot er oprecht van, want ze ging met haar onderlichgaam te keer en het kreunen was niet van de lucht.

Ze merkte wel aan mijn ballen dat ik op ontploffen stond en ze ging in andere houding op mijn buik zitten. Als je nu nog even bij jezelf trekt dan kom ik langzaam overeind en schuif ik mijn schaamlipen, die ik dan zelf open houd, over je eikel die dan zo diep als het maar kan naar binnen glijdt.

Binnen een paar seconden zag ik de heerlijke, harige, kut over mijn lul gaan en ze begon me heerlijk te berijden. Haar handen pakte haar borsten beet en ze liet me kijken hoe ze haar tepels harder en groter maakte door er aan te trekken.

Onderwijl kon ik met twee handen tussen haar benen bezig zijn. Ik wreef heerlijk tussen haar harige kut en met eeen hand kon ik nog twee vingers in haar duwen, terwijl mijn lul ook bezig was haar g-plek te vinden.

Ik kwam daarbij ook steeds met mijn eikel tegen mijn vingers aan en dat moest ik niet te vaak doen, want anders kwam ik klaar op een moment dat ik het nog niet wilde.

Hou het vol, want ik zal proberen of je met je lul mijn g-plek kan vinden.

Strak en nat aziatische lesbospuitende homo oma plasseks

Jordy vond het prachtig allemaal en deed wat er van hem werd gevraagd. Toen de meiden klaar waren en weer omhoog kwamen, richte Jordy zijn lul op het kutje van Wendy, en perste met grote kracht een flinke straal pis omhoog. Dit vond Wendy geweldig, en heel langzaam zakte ze met haar kutje weer naar beneden. Terwijl Jordy haar kutje bleef onderzeiken, duwde ze zijn lul langzaam in haar kutje.

Zo gebeurde het dat terwijl Wendy flink op en neer wipte, Jordy in haar kut zat te zeiken. Wendy werd gek vangeilheid en schreeuwde het uit. Vier stralen dik zaad schoten tegen de kin van Joyce, en liepen via haar dikke tieten naar beneden.

Janine sprong van tafel om dit lekkers niet verloren te laten gaan en likt haar dochter af. Door de glibberige tafel viel ze half en landde met haar kontje in de lucht. Dit zag Wendy, en vanaf de tafel richtte ze met haar kut op de openstaande kont van haar moeder. Ze perste een aantal stralen warm vocht uit haar kut zo op het kontje van Janine. Jordy was naast Janine gaan staan en masseerde met zijn zware lul over de kont van zijn moeder, met als geilmiddel de zeik van Wendy.

Het was tijd om bij te tanken, en even uit te rusten. Er werd wat gedronken, allen een biertje of een wijntje, en in de lederen bioscoopstoelen werd er naar het grote scherm gekeken. Daar speelde zich een geil avontuur af, waarbij 3 meiden door twee jongens werden bezeken en geneukt, en andersom natuurlijk. Na een halfuur waren ze weer op volle kracht. In dat halfuur werd er links en rechts wel wat getrokken en gevingerd,maar verder gebeurde er niet veel. Jordy had in dat half uur geen centimeter van zijn hardheid ingeleverd, het was ongelovelijk hoe lang hij zijn lul paraat kon houden.

Op het grote scherm werd de scene die ter inspiratie diende voor de finale opnieuw ingezet. Het speelde zich af in een soort kroeg, met een grote houten tafel. Die stond ook in de kamer, dus zo begon het. De drie meiden in de film leken ook nog eens op de familiesletjes, dus dat maakte het alleen maar leuker. De drie meiden gingen gehukt op de tafel zitten. Jon en Jordy met hun lullen gingen aan de zijkant staan.

Joyce, Wendy en Janine opende hun kutjes en begonnen rustig te pissen. Het gekletter van warm zeik dat via de tafel op de grond liep gaf een bijzonder geil geluid. Ook Jon en Jordy begonnen te zeiken. Iedereen richtte op elkaar, om zoveel mogelijk elkaar onder te pissen. Janine opende haar kutje met vingers nog wat verder, zodat Jordy zijn straal precies in haar kutje kon richtte. Via haar kont druppelde het op de tafel naar beneden.

Jon had een beste druk achter zijn straal en presteerde het om af en toe de dikke tieten van Wendy te raken. Joyce vingerde zich langzaam terwijl ze zeek, zodat haar straal verdeeld werd in geile druppels die in het rond vlogen.

Janine kneep steeds met haar kut kleine straaltjes pis in het rond. Jordy hield zijn lul er precies onder zodat zijn lul droop van het warme vocht van zijn moeder. Wendy ging wat achterover hangen zodat haar buik een soort glijbaan was.

Jon richtte zijn lul op haar en spoot steeds straaltjes zeik over har heen. Wendy probeerde zoveel mogelijk met haar mond, maar vooral met haar lichaam op te vangen, zodat het geil langs haar kutje en kontje weer naar beneden liep. Ze hadden er allen veel lol in, en dat was te horen aan het gelach, gehijg en gekreun.

Zij perste er een dikke straal zeik uit. Jon ving dit met zijn mond op, en spuugde het op het kutje van Joyce. Deze masseerde met haar vingers deze sappen in en rond haar kutje.

Toen draaide Wendy zich op haar zij, en liet Jon zijn dikke staaf in haar kut duwen. Hij begon gelijk flink te neuken en haar tieten wiegde flink heen en weer. Hij trok zijn grote lul terug, sloeg er een paar keer mee op haar kut, en neukte ten weer verder. Gelukkig was de tafel van goede kwaliteit, want er werd flink gebeukt. Wendy vingerde haar kutje terwijl Jon met zijn lul flink door neukte. Joyce zat in het midden, en terwijl zij zich rustig vingerde moedige ze haar moeder en zus aan.

Joyce pakte de dikke tieten van Wendy vast, en schudde ze hevig heen en weer, terwijl Jon zijn dochter met flink tempo bleef neuken. De geilheid was van ieders gezicht te lezen, en het gehijg en gekreun was dan ook flink te horen.

Toen stopte Jordy met beuken, begon te pissen en tergend langzaam trok hij zijn lul uit haar gleuf. Straaltjes zeik liepen door haar bilnaad naar beneden terwijl Jordy rustig verder zeek. Hij besproeide zijn moeders kutje die op haar beurt ook begon te zeiken tegen zijn straal in. Zo onstond een geweldig geile fontein van warm geil vocht. Jordy duwde zijn lul in haar kutje en piste haar kutje vol.

Dat spoot Janine er met veel kracht weer uit. Dit herhaalde ze een paar keer. De kracht achter de straal van Jordy zorgde ervoor dat haar hele lichaam onder zat en ze glom van alle geile sappen. Met de laatste straal duwde Jordy zijn lul weer in haar kletsnatte gleuf en neukte hard verder. Hij kuste zijn moeder en trok zijn lul uit haar kutje, en piste omhoog tegen hun beide kun aan.

Zo vermengde het geile sap zich met hun tongzoen. Daarna nam hij weer een flink neuktempo aan. Aan de ander kant van de tafel was Joyce nog steeds druk in de weer met de heerlijke bolle tieten van haar zus.

Wendy had haar benen in de nek van Jon gelegd, zodat Jon flink diep in kon beuken op zijn dochter. Deze schreeuwde het uit toen ze haar zoveelste orgasme beleefde.

Jon trok zijn lul terug en gaf aan eens flink te gaan pissen. Zijn straal had zoveel kracht dat Joyce in het midden van de tafel helemaal onder gezeken werd door haar vader.

Dit was het sein voor de andere kant van de tafel om ook daar eens flink los te gaan. Janine en Jordy richtte zich op de andere kant van de tafel en begonnen ook flink te zeiken. Het werd tweerichtingsverkeer voor wat betreft zeikstralen. Het sap vloeide rijkelijk en het gekletter van al dat geil zorgde dat het lang duurde. Overal kwamen de stralen goud terecht en de vrije handen werden gebruikt om al dat geil overal in te wrijven. Moeder Janine spande om dit moment de kroon.

Haar stralen vlogen wel zeker een halve meter hoog door de lucht, en daar werd ze zelf nog wel het geilst van. Toen werd er gewisseld. Jordy wilde zijn geile zus Wendy nu hebben, terwijl Jon zijn andere dochter wilde neuken. Moeder Janine ging gehurkt in het midden van de tafel zitten om zich over haar familie te ontfermen. Jordy trok Wendy over de tafel naar zich toe. Wendy gleed door alle geil zo over de tafel. Jordy ging op zijn rug op tafel liggen, lekker in het geil.

Wendy klom boven op de flinke stamper van Jordy, en liet hem in haar kut verdwijnen. Ze neukte er meteen flink op los.

De dikke tieten van Wendy deinden op en neer, geholpen door Janine die ze stevig vast had. Tijdens het neuken vingerde ze stevig haar kut. Aan de andere kant van de tafel was Joyce op de lekker stamper van Jon geklommen en neukte op dezelfde manier. Moeder Janine zat in het midden te genieten van alle geilheid, en graaide met haar handen naar haar dochters en tussen haar eigen benen.

Ik begreep meteen dat ze behoefte had aan een goede neukbeurt en stak mijn handen gelijk tussen haar benen om ze nog wijder te krijgen en zodoende tegen haar kut kon duwen. Bij de aanraking van haar poes sloot ze meteen haar benen en hield zodoende mijn hand klem. Als je alle kaarten heb, mag je nu de hoogste kaart uitspelen, nl. Dat is ook niet erg, zei mijn oma en deed haar benen weer uit elkaar om mij gelegenheid te geven verder te gaan.

Als je nu even heerlijk met je handen in mijn slip verder ga, dan pak ik mijn tieten beet en zorg ik ervoor dat ik dadelijk helemaal klaar ben om je stijve lul te ontvangen. Het heeft mij al veel te lang geduurd voordat we met elkaar aan het neuken zijn geslagen.

Ik weet hoe geil je bent en van je moeder heb ik gehoord waarom je van school gestuurd bent. Het was dan ook niet moeilijk om je hierheen te krijgen. Als je even doorgaat met je ene hand over mijn kittelar en met je andere hand je begint af te trekken, dan kleed ik me van boven vast uit en kan jij dadelijk de rest doen.

We waren flink bezig en na enkele minuten gaf oma mij het sein onder de tafel uit te komen en op de bank te gaan zitten. Ze zag er heerlijk uit met ontbloot bovenlijf en haar mooie tieten met harde tepels.

Ze hield haar rok omhoog, waardoor ik haar volle, harige, kut goed kon zien. Trek al je kleren uit, dan zal ik me ook verder uitkleden. Binnen een wip stonden we naakt in de kamer en beval m'n oma me op de bank te gaan zitten. Ik zat nog maar net met m'n stijve lul omhoog of ze kwam, met haar rug naar me toe, over m'n stijve lul glijden. Pak me goed bij me tieten dan ga ik eens lekker over je lul heen en zal ik je lul eens goed bevochtigen. Als je m'n tepels goed beetpakt en lekker heen en weer beweegt en als je goed met je lul binnenin m'n kut tekeer gaat, zal je merken dat ik spuitend klaar kan komen.

We waren zo een tijdje bezig en ik moet zeggen, dat ondanks dat ze meerdere kinderen had gebaard, ze een heerlijke kut had die lekker soepel over m'n lul ging en mijn eikel een extra beurt gaf als ze tegen het randje aankwam. Ze schroomde niet om aanwijzingen te geven om het voor beide zo heerlijk mogelijk te maken. Wel moest ik ze een paar keer tegen houden anders was het kwaad bij mij al geschied en was ik klaar gekomen.

Gelukkig had ze ervaring genoeg om te zorgen dat ik mijn sperma in mijn eikel kon houden, waardoor zij al rijdend en heen en weer bewegend zonder wat te zeggen plotseling iets omhoog ging staan en voordat ik er erg in had haalde ze m'n lul uit haar kut en hoorde ik haar kreunen en voelde een hele straal geil over mijn schaamhaar en harde lul lopen.

Bij elke kreun die ze gaf leek het wel of de kraan steeds verder open ging. Na vijf keer zeeg ze weer neer en kwam met haar reet heerlijk op mijn lul zitten. Zo, zei ze, dat had ik hard nodig, want altijd maar met je vingers en dildo's werken is toch wat anders dan een natuurlijk orgasme. We zullen zo naar boven gaan en dan zal ik je eens een lekkere beurt geven. Ik geloof best dat je weet waar Abraham de mosterd haalt, maar neuken of wrijven bij teenagers is toch wat anders dan met een volwassen vrouw lekker te neuken; en of dat nou je oma, of je moeder is, dan doet niet ter zake, je weet dan pas wat het is om geil bezig te zijn.

We liepen naar boven en mijn oma nam gelijk wat handdoeken mee. Op haar slaapkamer, die ik wel kende, stond een groot tweepersoonsbed en ze wees me aan welke kant ik moest gaan liggen. Ga lekker ontspannen liggen, dan zal ik je eens verwennnen, want dat ben je toch wel van je oma gewend? Ik knikte ja en zij begon gelijk aan mijn tepels te trekken en bracht haar mond naar mijn borst om daar eens lekker aan te zuigen.

Onderwijl begon ik aan mijn pik te trekken, maar dat werd me niet toegestaan. Ze kwam met haar hand langzaam over mijn buik naar beneden en duwde mijn hand weg. Tegelijk pakte ze mijn ballen beet en begon die heerlijk te masseren. Met haar andere hand pakte ze m'n pik en nam het velletje tussen haar duim en wijsvinger en bracht dat langzaam over mijn eikel heen en zo ook weer terug.

Ik wist niet wat ik voelde zo lekker. Mijn lul stond in een mum van tijd keihard omhoog en bij het trekken gaf ze me steeds een extra geil gevoel door bij mijn eikel extra heen en weer te gaan. Na een tijdje pakte ze met haar hele hand mijn lul beet en ze begon het tempo wat op te voeren. Onderwijl had ze haar lippen tegen mijn mond aangedrukt en de eerste tongzoen van mijn oma had ik al te pakken.

Hier hield ik me ook niet meer in en terwijl onze tongen steeds heftiger tekeer gingen in elkaars mond, pakte ik met mijn ene hand haar tieten beet en met mijn andere ging ik op avontuur uit tussen haar benen.

Ze was daar weer zijknat en ik kon dan ook makkelijk met een paar vingers haar kut induiken. Ze genoot er oprecht van, want ze ging met haar onderlichgaam te keer en het kreunen was niet van de lucht. Ze merkte wel aan mijn ballen dat ik op ontploffen stond en ze ging in andere houding op mijn buik zitten. Als je nu nog even bij jezelf trekt dan kom ik langzaam overeind en schuif ik mijn schaamlipen, die ik dan zelf open houd, over je eikel die dan zo diep als het maar kan naar binnen glijdt.

Binnen een paar seconden zag ik de heerlijke, harige, kut over mijn lul gaan en ze begon me heerlijk te berijden. Haar handen pakte haar borsten beet en ze liet me kijken hoe ze haar tepels harder en groter maakte door er aan te trekken.

Onderwijl kon ik met twee handen tussen haar benen bezig zijn. Ik wreef heerlijk tussen haar harige kut en met eeen hand kon ik nog twee vingers in haar duwen, terwijl mijn lul ook bezig was haar g-plek te vinden. Ik kwam daarbij ook steeds met mijn eikel tegen mijn vingers aan en dat moest ik niet te vaak doen, want anders kwam ik klaar op een moment dat ik het nog niet wilde. Hou het vol, want ik zal proberen of je met je lul mijn g-plek kan vinden.


Hij had een kort baardje voelde ik waar ik ook erg op geil, hij lekker mannelijk en ik heel glad zijn speeltje. We tongden en voelden lekker een tijdje en toen vroeg hij me of ik uitgebreid zijn tepels wilde likken en bijten. Hij werd wild van geilheid.

Ik likde ze om en om, beet en knabbelde ze. En weer kreeg ik af en toe zijn tong te proeven. Daarna begon hij me heerlijk te pijpen, ik op mijn rug, hij over me heen.

Zalig hoe hij het deed, hij genoot van de eerste likken van mijn natte eikel van al het druiperige voorvocht.

Toen moest ik met mijn billen boven zijn gezicht komen zitten en begon hij me heerlijk daar te likken. Mijn gladde billen deed hij uit elkaar en zijn tong voelde ik mijn kontgat ingaan, zalig! Zo ging hij een tijdje door en ik boog me over zijn pik. Het verbaasde me een beetje maar zijn pik was niet erg groot en nog een beetje slap. Ik had er geen moeite mee en pijpte zijn pik en begon er lekker op te zuigen zodat zijn eikel van onder zijn voorhuid heerlijk in mijn mond verdween.

Zo bleven we lekker een tijdje 69en. Hij vroeg gegeven moment of ik er klaar voor was en met een geile rilling zei ik ja. Ik rolde van zijn buik en we draaien op onze zij om zo verder te gaan, nog steeds in Mijn pik in zijn mond, lekker nat en stijf en de zijne in mijn mond. Ik wachtte op wat komen ging. Vooraf had ik al lopen denken wat de beste manier is om echt de pis te drinken.

Met een hele eikel in je mond leek me dat lastig omdat je dan moeilijk kan slikken. In pornofilms zie je altijd de ontvanger met open mond de pis ontvangen en dat loopt er dan meestal weer uit maar ik was echt van plan hem helemaal te drinken. Ook vanuit een klein praktisch puntje, je rook dan de pislucht niet en dan gaat slikken ook een stuk makkelijker.

Ik had zijn pik maar voor een klein deel in mijn mond, mijn lippen helemaal er omheen gesloten. En toen kwam het. Een warme straaltje pis spoot in mijn mond gevolgd door een iets hardere langere straal.

Alsof ik nooit anders gedaan had dronk ik zijn warme pis op en genoot bijna meteen van de smaak. Het smaakt eerlijk gezegd prima zelfs.

Slok na slok dronk ik alles op. Wat een geweldige geile sensatie was dat! Lag ik daar op een been van een wildvreemde oudere man, aan een wildvreemde pik te zuigen en niet zomaar te zuigen. Ik was deze volslagen onbekende zijn pis aan het drinken! Ongelooflijk geil vond ik het en voordat ik het wist had ik de eerste ‘proef’ doorstaan. Zonder een druppel te morsen had ik al zijn warme zeik opgedronken. Ik kon echt niks anders zeggen dan ‘heeerlijk!

Proeven is totaal anders dan het ruiken en proeven. Ik nam een slok uit een flesje bier dat hij had klaargezet om de smaak weg te spoelen, maar eigenlijk was het niet eens nodig.

Er was geen vieze of bittere nasmaak. Hooguit een beetje apart. Hij dronk een glas water leeg en begon me weer heerlijk uitgebreid te tongen. We lagen vervolgens even bij te komen toen hij vroeg of hij me mocht vingeren, wat natuurlijk mocht. Hij deed een scheutje glijmiddel op mijn gaatje en verdween er met een van zijn vingers in. En meteen voelde ik zijn tong en baard weer op mijn mond. Mijn benen helemaal uit elkaar lag hij me heerlijk te vingeren.

Totdat het moment aanbrak dat hij zei dat hij weer in mijn mond wilde plassen. Het verraste me me dat hij zo snel weer kon plassen maar dat was ‘zijn talent’ zei hij gniffelend. Hij ging op zijn rug liggen en ik op mijn knieën tussen zijn benen en nam zijn halfslappe pik weer in mijn mond.

Ik voelde zijn bekken spannen en kort daarna voelde ik weer de warme drank in mijn mond spuiten, net zo geil en lekker als de eerste keer. Ik dacht Sjesus, lig ik hem weer te drinken, die vent pist gewoon zonder schaamte in mijn mond!

Geil, zo ontzettend geil was het, scheut na scheut warm sap dat ik doorslikte, weer geen druppel gemorst! En het was meer dan de eerste keer omdat we hadden afgesproken dat de eerste keer hij het voorzichtig aan zou doen.

Niet al teveel en zeker geen harde straal. En blijkbaar kan hij dat heel goed regelen. Ik had hem nu dus voor de tweede keer geproeft en het smaakte steeds beter. Het viel me nu wel meer op dat het een typische smaak heeft omdat ik bewuster van het drinken was dan de eerste keer.

Ik proefde meer dan dat ik er de eerste keer op gefocused was om het weg te krijgen en niet te morsen. Want dat zou ik echt een afgang vinden na al onze geile msn-sessies. Ik wil gewoon echt een goede geile minnaar zijn.

Weer een slokje bier en een bedpartner die erg gelukkig was met zijn speeltje. Omdat we tijdens het msnnen hadden uitgesproken dat hij ook graag bottom wilde zijn, vroeg ik hem of ik hem eventjes mocht neuken.

Nog niet om klaar te komen want ik wilde mijn geilheid nog niet kwijt. We wisten van tevoren van elkaar dat we beiden gezond zijn, dus zouden we alles puur natuur doen.

Hij had zijn kontgat al ingevet zei hij. Hij lag nog steeds op zijn rug en deed zijn benen uit elkaar en omhoog. Toevallig mijn favoriete neukstandje, met vrouwen en mannen. Ik ging bovenop en liggen en tastte met mijn pik in mijn hand naar zijn gaatje. Hij had geen glad sterretje voelde ik aan zijn konthaar. Daarentegen had hij in tegenstelling tot mijn maagdelijke sterretje een ontspannen ‘kutje’ en gleed er dus in één keer lekker in.

Omdat het zonder condoom was en ik ontzettend geil was moest ik oppassen niet te snel te gaan spuiten. Niet dat het niet mocht, ik wilde nog niet. Na enkele stoten moest ik dus stoppen wilde ik niet als een raket klaarkomen. Het gevoel van het pisdrinken bleef me bezighouden en had besloten er deze avond met volle teugen van te genieten en er gebruik van te maken. Hij lachte en zei ‘natuurlijk, graag zelfs! En weer nam ik zijn geile plaspik in mijn mond.

Dit keer echter zette hij duidelijk meer druk en voelde korte maar harde stralen mijn mond in spuiten. Hoe hij het deed om zoveel en zo vaak achter elkaar te pissen was me een raadsel maar ik genoot met volle teugen van iets geils wat ik een uurtje eerder nog als een geile fantasie had beschouwd. En hier lag ik dus, voor de derde keer zijn pik leeg te drinken. Ik had er duidelijk meer moeite mee dan vorige twee sessies want ik verslikte me door de kracht en hoeveelheid.

Er spoot nu dus ook veel pis over mijn mond en in mijn gezicht. Ik kon slecht een beetje sorry mompelen en een moment later richtte hij zijn plassende piemel op me en piste de laatste stralen over mijn wangen, kin, hals en borst.

Ik voelde de stralen lopen en smeerde me geil in. Ik rook toen ook voor het eerst weer de typische pislucht wat me deed beseffen dat we echt met plassex bezig waren. Menu Home Sexoverzicht Als startpagina. Controleer hier of de door jou gewenste pagina beschikbaar is. Meer sexfilmpjs Pornofavoriet Hier begint porno aftrekken amateursex anale sex babes bdsm negerinnen sex webcamgirls dierensex dildo sex extreme sex dikke vrouwen sex gangbang gonzofilms hardcore sex lesbo sex omasex gratis pornofilmpjes poepsex plassex gratis sexfilmpjes tienersex dikke tieten shemales vuistneuken.

Perverse tieners Deze tieners doen alles! Vuistneuken, plassex, dierensex en sex met oude opa's. Eén bizarre tiener ramt zelfs spijkers door de zak van haar slaaf! Dit wil je niet zien! Linkpartners Spuitende kutjes Aldult porno Lange sexfilms porno bioscoop hardcore porno porno bios tieners sexcamz sex-nederland sex-gratis pornofilm kut geile oma erotube chatcams. Sexfilmpjes paradijs Mooie vrouwen neuken Stijve pikken Neuk maar raak Moeder neukers Vuistneukers De geilste filmpjes Neuken met een paard Neuken met een hond Sex met oma Oude en jong Gek op tieners Met geweld verkracht Geile amateurmeiden Sex audities Ze pijpen je klaar Geile cumshots Geile natte wijven Homoneukers Lesboneukertjes Gratis pornofilmpjes Lekkere sexfilmpjes kijken Geile gratis sexfilmpjes Grote pik in kutje Pikken likken Kom maar lekker klaar Steek hem erin Zwart met wit Dikke geile vrouwen Homo jongens - gaysex Oude geile wijven Tienertjes neuken Fetishpagina Bizarre en extreme sexfilmpjes Neuken met een dier Rapesex Verkrachtingen Spuitende vrouwen spuitkutjes Lekker sexen filmpjes Amateurneukers Dildoneukers De heetste pornofilmpjes Soppende kutjes Een harde pik erin Tussen haar tieten Zaadvragers De hele dag neuken Ben jij ook zo geil?

SM Disciplines Zoals je ziet kan ik heel wat hebben.Geil groningen meesteres nl


spuitende homo oma plasseks